Arrangement

Vi ønsker private gjester og gjester fra næringslivet velkommen til gården. Opplegg tilpasses for våre besøkende alt etter antall og behov. Kapasitet opp til 60 gjester til møte, lunsj og middag.

Ta en tur ut fra de vanlige omgivelsene og gjør ditt møte/foredrag til en spesiell opplevelse. På Hjelseng Gård vil du oppleve en spesiell atmosfære for ditt arrangement både i møtelokalene og i arealene utenfor. Hos oss er deltagerne samlet under hele arrangementet og gjennom det faglige og det sosiale skapes gode relasjoner deltagerne imellom.

Møterom

Kapasitet for våre møterom er opp til 55 personer.

På "tunet" er det høyt under taket og lokalet er utmerket for møter med opp mot 60 deltagere. Her er projektor, ekstra stort lerret og det som ellers behøves for foredrag og møter.

Aktiviteter

I forbindelse med ditt besøk på Hjelseng Gård kan vi tilby:

Omvisning
 hos de ulike aktørene på gården. Smaking og informasjon om kaffe, eller en fordypning i bryggerikunsten.

Omvisning
 i gårdens eget museum kombinert med et besøk i landhandelen og kanskje en smak fra de ulike kortreiste sjokoladeprodusentene som finns i utvalget.

Golf 
- Deler av Stjørdal Golfklubbs 18-hullsbane ligger på gården og vi kan tilby ulike aktiviteter i samarbeid med klubben. Instruksjon for nybegynneren og for den mer viderekommende eller et opplegg med en enkel turnering for den aktive spilleren.

Overnatting

Vi har gode avtaler for transport og overnatting på hotell og legger gjerne opp en komplett pakke for deg som kommer utenfra. Ta kontakt for informasjon.

Ta kontakt for oppdatert meny og tilbud via post@hjelseng.no