Cateringmeny

Cateringmeny


Tapas

BBQ-glasert svinenakke, vårløk og cashewnøtter
Lammepølse med manchego og oliven, bakt løk og grønnkål
Lettrøkt ørret, agurk og ørretrogn
Chorizopølse fra Rekkebo Midtre og grillet ananassalsa
Modnet spekeskinke
Saltkokt potet og rød mojo
``Hete`` Stjørdalsegg
Tomat, salatost og urter fra Frosta
Potettortilla, ferskost og chilimajones
Soyamarinert sopp fra Inderøy
Aioli og økologisk smør
Chilimarinert oliven
Hjemmebakt brød

Kuvertpris kr 435,-

Tilvalg

Dessert
Dagens pannacotta -  kr 69,- pr pers

Gårdens buffè

Vår egen røkte ørret, fennikel og ørretrogn
Roastbiff av storfe fra Trøndelag, estragonmajones og sprø løk
Utvalg spekemat fra Rekkebo Midtre på Frosta
Eggerøre med egg fra Stjørdal
Lokal ost og hjemmelaget marmelade
Vår egen leverpostei med stekt sopp og karse
Klassisk potetsalat toppet med kapers og persille
Tomatsalat med syltet løk og vårløk
Grønn salat med friske urter fra Viken
Marinert oliven
Aioli og økologisk Rørossmør
Hjemmebakt brød

Kuvertpris kr 385,-

Tilvalg

Varmrett
Langtidsbakt svinenakke med bakte, lokale rotgrønnsaker
og sennepssjy - kr 75,- per pers 

Dessert
Dagens pannacotta -  kr 69,- pr pers

Merk!
Små endringer i meny kan forekomme grunnet tilgang på råvarer.



Leveringsbetingelser catering


Minimum antall for bestilling er 10 personer.
Kunden stiller selv med serveringsbestikk.
Eventuell tilbakelevering av lånt porselen skal gjøres innen 2 dager.
Siste frist for endring i antall personer er 2 dager før avtalt levering.
Reduksjon i antall etter denne dato vil ikke medføre reduksjon i pris.
Prisen inneholder maten opplagt og hentet ved våre lokaler.
Levering og henting av emballasje og eventuelt porselen utføres innenfor Stjørdals kommunegrenser for kr 85,-  pr tur.

Kunden må selv holde duker, servietter, glass, tallerkener, bestikk og lignende til bespisning.