Juletid på Hjelseng

Første uka i november starter vi forsiktig med årets julefeiring. På kjøkkenet tilberedes ribba og lutefisken, og i stabburet øker julestemningen for hver dag. Vi fyller hyllene med julekaffe, sjokolade, flatbrød og julebakst. 

Julelunsj

Vi tilbyr sprøstekt ribbe med tilbehør, samt en lettere julesandwich, karamellpudding m.m. Se menyen på hjelseng.no
For større selskaper trenger vi gjerne din bestilling en liten uke i forkant av arrangement. For deg som ønsker å besøke oss sammen med et par venner holder det med en dag eller to i forveien. 

Julemiddag eller julebord

Vi på Hjelseng Gård har igjen den glede å ønske gamle og nye kunder velkommen til julebord. På menyen står tradisjonell julemat, fulgt av kortreist drikke både når det gjelder øl og kaffe. Steinvikholm aquevit har også lokale aner, så alt skulle ligge til rette for skikkelig julestemning med lokale kvaliteter.
Se vår julemeny. Ta kontakt for info og bestilling på post@hjelseng.no  

Juletresalg

På tunet og rundt hovedbygget starter juletresalget i første del av desember. Her kan du merke juletreet du ønsker, vippse over betalingen og vi bringer det hjem til deg på kvelden.  

Julemarked


Gløgg og julekaker, julegrøt, hest og slede m.m. står på menyen sammen med gode tilbud på gårdens produkter. En sledetur er populært for barna og på tunet er det salg av juletrær, dørkranser, glaserte epler og brente mandler. Vi fyrer også opp i bålpannene.

Velkommen til en hyggelig førjulshelg.

Mer info her på hjemmesiden og på facebook når datoen nærmer seg.