Vil du blir en del av teamet på Hjelseng?
- Best sammen! Og sammen gjør vi drømmer til virkelighet! -

Hjelseng Gård er et nyrestaurert anlegg med historie og tradisjoner helt tilbake til 1400-tallet. Gården ligger ved fylkesveien, kun minutter unna Stjørdal sentrum, og er en totalleverandør av lokal mat og drikke. Hjelseng Gård AS driver konferanse- og møtevirksomhet, selskap- og restaurantdrift, samt en gårdsbutikk. I tillegg finnes det i sommerhalvåret et café-tilbud på dagtid. Tunet på Hjelseng Gård består i dag av Langøra Kaffebrenneri, Stolt Bryggeri, Galleri Klara og Hjelseng Gård AS. Dette er fire lokale og separate bedrifter i hver sin driftsbygning, men med et nært samarbeid og et felles mål om å være et levende kultursenter for lokal historie, kortreiste smaker, kunst og sanselige opplevelser.


Vi søker nå genuint serviceinnstilte medarbeidere fra august 2022

Kokk


Stillingsbeskrivelse:
Hjelseng Gård AS drifter sin egen restaurant, catering-tilbud og gårdsbutikk og søker nå kokk med fagbrev til 100% stilling som kokk fra august.

Arbeidsoppgaver

Dagene er varierte og vil bestå i bl.a. forberedelser til selskaper og gjennomføring av disse. Vi serverer alt fra enkle caféretter, små og store buffeer, til eksklusive menyer. I tillegg vil det være produksjon til våre faste leveranser, samt til gårdsutsalget i Stabburet. Du har det overordna ansvaret for utviklingen av kjøkkenet på Hjelseng, utforming av menyer og innkjøp av råvarer, og i den sammenheng utøve forståelse for den økonomiske styringen av et kjøkken. Som øverste leder på avdelingen skal du utarbeide vaktlister, og i dette inngår personalansvar. Du skal ha oversikt og kontroll på IK-mat og HACCP. Det blir lagt stor vekt på renhold, ryddighet og struktur i arbeidshverdagen. Du skal møte gjestene våre med smil og respekt, kunne presentere deg selv og maten du serverer, i det store og det hele yte service i alle situasjoner. Skiftene dine vil variere mellom dag og kveld, ukedager og helger. Du skal jobbe tett med daglig leder, og være en kvalitetssikrer av vårt produkt. Vi er en liten organisasjon der vi alle må dekke flere oppgaver og være villig til å ta i ett tak der det trengs. Vårt overordna mål på tvers av avdelingene er å skape uforglemmelige opplevelser for våre gjester.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi ser etter deg som er utdannet kokk med minimum fagbrev, 20 år eller eldre, og som vil være med å utvikle kjøkkenet på Hjelseng. Vi ønsker en positiv og utadvendt kokk som gjerne byr på seg selv, og din personlighet og arbeidsvilje vektlegges høyt. Minneverdige opplevelser for våre gjester gjør at vi strekker oss langt for å oppfylle ønsker. Kreativitet, øye for finish og farger, samt evne til å finne løsninger er derfor svært viktig i denne jobben. Viktig er også forståelsen av å servere den samme kvaliteten til hver gjest. God kjennskap til den trønderske matkulturen er et fortrinn. Du har stor arbeidskapasitet og fungerer godt i stressede situasjoner. Du er kvalitetsbevisst, ærekjær, en lagspiller som trives i en rolle med ansvar. Du snakker norsk eller andre nordiske språk og er trygg i din engelsk. Innehar generelle datakunnskaper.

Vi kan tilby

Hjelseng Gård er en arbeidsplass i sterk, positiv vekst hvor arbeidsmiljø og trivsel har stort fokus. Våre kjerneverdier bygger på samspill, og at vi spiller hverandre gode. Det historiske perspektivet og historiefortellingen er sentral i all aktivitet og produksjon på gården, men vi søker samtidig å være en innovativ og nyskapende bedrift. Vi er et lite, men kvalitetsbevisst team, og vi skal prestere på høyt nivå. Arbeidstiden vil variere ut ifra aktiviteten på anlegget og gir derfor god fleksibilitet i hverdagen. Vi kan friste med flotte kjøkkenfasiliteter, og du vil få mulighet til å være kreativ, sette ditt preg på den videre utviklingen og ta del i et spennende og mangfoldig miljø innen kultur, smak og sanselige opplevelser.

Servitør


Stillingsbeskrivelse:

Hjelseng Gård AS drifter sin egen restaurant, huser kurs-og møtevirksomhet, og søker nå en erfaren servitør til 50% fast stilling, med mulighet for å jobbe opp til fulltid.

Arbeidsoppgaver

Vi ser etter deg som vil bidra til å skape fine opplevelser kombinert av god mat, drikke og service for våre gjester. Du skal være en arbeidsleder for våre øvrige servitører og ta del i den daglige driften. Du må derfor trives i en rolle med ansvar, være en god kommunikator, jobbe godt selvstendig så vel som i team. Dine dager vil bestå i klargjøring av lokale, derav dekking av bord og noe renhold. Gjestene våre skal møtes med et smil, de skal ses og serveres og oppleve service i alle situasjoner. Du har ansvar for div. varebestillinger og å utarbeide vaktlister, samt opplæring og oppfølging av både nye og tidligere ansatte servitører. Skiftene dine vil variere mellom dag og kveld, ukedager og helger. Vi er en liten organisasjon der vi alle må dekke flere oppgaver og være villig til å ta i ett tak der det trengs. Og på lik linje med alle våre ansatte, skal du være en kvalitetssikrer av vårt produkt.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi ønsker at du er 23 år eller eldre med fagbrev eller minimum 5 års erfaring som servitør. Din personlighet og arbeidsvilje vektlegges imidlertid i stor grad og kan trumfe manglende kompetanse. Du må snakke norsk eller andre nordiske språk og være trygg i din engelsk. Du må være positiv og løsningsorientert og ha en evne til å begeistre og motivere dine medarbeidere. Du har stor arbeidskapasitet og fungerer godt i stressede situasjoner. Du er ansvarsfull, ærekjær og jobber selvstendig. Innehar generelle datakunnskaper og behersker word/pages.

Vi kan tilby

Hjelseng Gård er en arbeidsplass i sterk, positiv vekst hvor arbeidsmiljø og trivsel har stort fokus. Våre kjerneverdier bygger på samspill, og at vi spiller hverandre gode. Det historiske perspektivet og historiefortellingen er sentral i all aktivitet og produksjon på gården, men vi søker samtidig å være en innovativ og nyskapende bedrift. Vi er et lite, men kvalitetsbevisst team, og vi skal prestere på høyt nivå. Arbeidstiden vil variere ut ifra aktiviteten på anlegget og gir derfor god fleksibilitet i hverdagen. Her vil du få mulighet til å være kreativ, sette ditt preg på den videre utviklingen og ta del i et spennende og mangfoldig miljø innen kultur, smak og sanselige opplevelser.


Vi søker Servitører!


Vi går en travel periode imøte og ønsker utvide stabben.
Kunne du tenke deg å være med på laget?

Vi ser etter følgende:
At du som et minimum er 18 år, men gjerne over 20.
Du skal ha mulighet for å jobbe noen ettermiddager/kvelder og helger, samt at det vil være en fordel om du også kan jobbe dagtid i ukedagene.
 
Erfaring er ikke et krav, derimod vektlegges viljen til å jobbe og din personlighet langt høyere.
Du vil få en god og solid opplæring, og du vil komme til en arbeidsplass hvor vi har en familiær kultur med fokus på god service, godt humør og sterkt samhold :)


SLIK SØKER DU

Send din søknad og CV til
post@hjelseng.no

Ved spørsmål, ring mob 920 60 205


Vi ser frem til å høre fra deg!