Kalde retter
Serranoskinke, asparges og parmesansalat
Chorizo og grillet ananas
Papas arrugadas - saltkokte poteter og rød mojo
Røkt ørret, syltet artisjokk, oliven og friske urter
Manchego og ristede mandler
Tomatsalat, rødløk og basilikum
Syltede grønnsaker - padron, småløk og gulrot
Potettortilla, spinat, ferskost og chilimajones
Chilimarinerte oliven og «salsa verde»
Brød
Aioli
A: hvete, rug, sennep, fisk, melk, egg
Kuvertpris kr 295,-
Varmeretter
Helstekt svinenakke og maiskrem tilsmakt røkt paprika
Lammepølse, bakt løk og grønn chili
Kalderetter
Serranoskinke, asparges og parmesansalat
Chorizo og grillet ananassalsa
«Hete reker», koriander og ingefær
Papas arrugadas - saltkokte poteter og rød mojo
Røkt ørret, syltet artiskokk, oliven og friske urter
Manchego og ristede mandler
Tomatsalat, rødløk og basilikum
Syltede grønnsaker - padron, småløk og gulrot
Soyamarinert sopp
Potettortilla, spinat, ferskost og persillemajones
Brød, aioli, chilimarinerte oliven og «salsa verde»
A: hvete, rug, soya, sennep, fisk, melk, skalldyr, egg
Kuvertpris kr 385,-
Tilvalgsmuligheter "Tapas"
Røkt andebryst og rødløkskompott - kr 75,- per person
Tronfjellskinke, 15 gram, kr 45,- per person
100gram Kalix løyrom, rømme og sjalottløk kr 495,- For ca 10 pers
Dusin østers (åpnes selv), sitron og rødvinsvinagrette kr 410,- For ca 10 pers
Tre av våre beste oster, hjemmelaget marmelade og knekkebrød kr 155,- per person
Brownie, peanøtter og salt karamellsaus kr 69,- per person
Minipavlova, vaniljekrem og bær i sesong kr 69,- per person
Hvitsjokolade- og pasjonsfruktpannacotta kr 69,- per person
Varme retter
Pepperstekt svinenakke, hoisinsopp, stekt spinat og svinesjy med sennep
Saltkokt potet og urter fra viken
Kalde retter
Lettrøkt ørret med fennikel- og eplesalat
«Caprese» - salatost og spekemat fra Tind
Hete reker, ingefær og koriander
Saltbakte beter, chevre og ristede kjerner
Tynnskåret okse, «Béarnaise» og sprø løk
Aioli, oliven og «salsa verde»
Brød og smør
A: hvete, rug, soya, sennep, fisk, melk, skalldyr, egg
Kuvertpris kr 335,-
Varmeretter
Pepperstekt svinenakke, hoisinsopp, stekt spinat og svinesjy med sennep
Kylling fra Ytterøy, barbaqueglace, vårløk og sesam
Saltkokt potet og urter fra Viken
Kalde retter
Lettrøkt ørret med fennikel- og eplesalat
Kveite, asparges og ørretrogn
«Djevelegg»
Syltede grønnsaker - padron, småløk og gulrot
«Caprese» - salatost og spekemat fra Tind
Hete reker, ingefær og koriander
Saltbakte beter, chevre og ristede kjerner
Tynnskåret okse, «Béarnaise» og sprø løk
Aioli, oliven og «salsa verde»
Brød og smør
A: hvete, rug, soya, sennep, fisk, melk, skalldyr, egg
Kuvertpris kr 395,-
Tilvalgsmuligheter "Bordet"
Røkt andebryst og rødløkskompott - kr 75,- per person
Tronfjellskinke, 15 gram, kr 45,- per person
100gram Kalix løyrom, rømme og sjalottløk kr 495,- For ca 10 pers
Dusin østers (åpnes selv), sitron og rødvinsvinagrette kr 410,- For ca 10 pers
Tre av våre beste oster, hjemmelaget marmelade og knekkebrød kr 155,- per person
Brownie, peanøtter og salt karamellsaus kr 69,- per person
Minipavlova, vaniljekrem og bær i sesong kr 69,- per person
Hvitsjokolade- og pasjonsfruktpannacotta kr 69,- per person
med gris fra Verdal,
rotgrønnsaker, flatbrød og pisket smør
Kuvertpris kr 175,-
Beouf Bourgignon
Langtidskokt oksebryst, rotgrønnsaker og sopp i rødvinsaus
Potetpurè med sennep og sitron
Brød og pisket smør
Kuvertpris kr 275,-
Vår egen viltgryte
Rotgrønnsaker, potet, sopp og bacon
Rørte tyttebær, brød, flatbrød og smør
Kuvertpris kr 295,-
Minimum antall for bestilling er 10 personer.
Kunden stiller selv med serveringsbestikk.
Eventuell tilbakelevering av lånt porselen skal gjøres innen 2 dager.
Siste frist for endring i antall personer er 2 dager før avtalt levering.
Reduksjon i antall etter denne dato vil ikke medføre reduksjon i pris.
Prisen inneholder maten opplagt og hentet ved våre lokaler.
Levering og henting av emballasje og eventuelt porselen utføres innenfor Stjørdals kommunegrenser for kr 85,- pr tur. Kunden må selv holde duker, servietter, glass, tallerkener, bestikk og lignende til bespisning.
________________________________________
Forrett
Bakt kveite
Blåskjellsaus med eple, agurk og avruga
Gressløkolje og sprø bygg
Ih: Fisk, bløtdyr, melk, bygg
Hovedrett
Oksefilet fra Trøndelag
Sesongens grønnsaker med syltet løk
Potetpuré med sennep, bakt hvitløk og sitrus
Rødvinsjy
Ih: melk, sennep, sulfitt, selleri
Dessert
Sjokoldemousse på nøttebunn
Solbærkompott
Ih: mandel, egg, melk, hvete
Kuvertpris kr 595,-
Forrett
Bakt kveite
Blåskjellsaus med eple, agurk og avruga
Gressløkolje og sprø bygg
Ih: Fisk, bløtdyr, melk, bygg
Mellomrett
Røkt andebryst
Jordskokk-krem og stekt jordskokk
Andesjy med tyttebær
Ih: melk, selleri
Hovedrett
Oksefilet fra Trønderlag
Sesongens grønnsaker med syltet løk
Potetpuré med sennep, bakt hvitløk og sitrus
Rødvinsjy
Ih: melk, sennep, sulfitt, selleri
Dessert
Sjokoldemousse på nøttebunn
Solbærkompott
Ih: mandel, egg, melk, hvete
Kuvertpris kr 695,-
Forrett
Bakt kveite
Blåskjellsaus med eple, agurk og avruga
Gressløkolje og sprø bygg
Ih: Fisk, bløtdyr, melk, bygg
Mellomrett
Røkt andebryst
Jordskokk-krem og stekt jordskokk
Andesjy med tyttebær
Ih: melk, selleri
Hovedrett
Oksefilet fra Trønderlag
Sesongens grønnsaker med syltet løk
Potetpuré med sennep, bakt hvitløk og sitrus
Rødvinsjy
Ih: melk, sennep, sulfitt, selleri
Mellomrett
Utvalg oster
Fikenkompott og honningnøtter
knekkebrød
Dessert
Sjokolademousse på nøttebunn
Solbærkompott
Ih: mandel, egg, melk, hvete
Kuvertpris kr 795,-
Prisen på disse menyene inkluderer at maten blir servert av våre kokker hos deg eller ved ditt selskapslokale. Ved bestilling under 30 personer tilkommer et service-tillegg på kr 2.500,-
Vi kan også stille med servitører hvis det skulle være ønskelig til kr 250,- pr. stk pr time.
Siste frist for endring i antall personer er 3 dager før avtalt levering. Endringer etter dette vil ikke medføre reduksjon i pris.
Usikker på hva vi kan tilby eller hvilken løsning som passer best for dere?
Vi er svært fleksible, og kommer gjerne med råd og anbefalinger.
Send oss gjerne en e-post på post@hjelseng.no