Catering


Tapas 1 Hjelseng - som catering

Kalde retter
Serranoskinke, asparges og parmesansalat
Chorizo og grillet ananas
Papas arrugadas - saltkokte poteter og rød mojo
Røkt ørret, syltet artisjokk, oliven og friske urter
Manchego og ristede mandler
Tomatsalat, rødløk og basilikum
Syltede grønnsaker - padron, småløk og gulrot
Potettortilla, spinat, ferskost og chilimajones
Chilimarinerte oliven og «salsa verde»  
Brød
Aioli

A: hvete, rug, sennep, fisk, melk, egg

Kuvertpris kr 295,- 

Tapas 2 Hjelseng - som catering

Varmeretter
Helstekt svinenakke og maiskrem tilsmakt røkt paprika
Lammepølse, bakt løk og grønn chili

Kalderetter
Serranoskinke, asparges og parmesansalat
Chorizo og grillet ananassalsa
«Hete reker», koriander og ingefær
Papas arrugadas - saltkokte poteter og rød mojo
Røkt ørret, syltet artiskokk, oliven og friske urter
Manchego og ristede mandler
Tomatsalat, rødløk og basilikum
Syltede grønnsaker - padron, småløk og gulrot
Soyamarinert sopp
Potettortilla, spinat, ferskost og persillemajones
Brød, aioli, chilimarinerte oliven og «salsa verde»  

A: hvete, rug, soya, sennep, fisk, melk, skalldyr, egg

Kuvertpris kr 385,- 


Tilvalgsmuligheter "Tapas"

Røkt andebryst og rødløkskompott - kr 75,- per person

Tronfjellskinke, 15 gram, kr 45,- per person

100gram Kalix løyrom, rømme og sjalottløk kr 495,-  For ca 10 pers

Dusin østers (åpnes selv), sitron og rødvinsvinagrette kr 410,- For ca 10 pers

Tre av våre beste oster, hjemmelaget marmelade og knekkebrød kr 155,- per person

Brownie, peanøtter og salt karamellsaus kr 69,- per person

Minipavlova, vaniljekrem og bær i sesong kr 69,- per person

Hvitsjokolade- og pasjonsfruktpannacotta kr 69,- per person

Bordet 1 - som catering

Varme retter
Pepperstekt svinenakke, hoisinsopp, stekt spinat og svinesjy med sennep  
Saltkokt potet og urter fra viken

Kalde retter
Lettrøkt ørret med fennikel- og eplesalat  
«Caprese» - salatost og spekemat fra Tind
Hete reker, ingefær og koriander
Saltbakte beter, chevre og ristede kjerner
Tynnskåret okse, «Béarnaise» og sprø løk
Aioli, oliven og «salsa verde»
Brød og smør

A: hvete, rug, soya, sennep, fisk, melk, skalldyr, egg  

Kuvertpris kr 335,-

Bordet 2 - som catering

Varmeretter
Pepperstekt svinenakke, hoisinsopp, stekt spinat og svinesjy med sennep  
Kylling fra Ytterøy, barbaqueglace, vårløk og sesam
Saltkokt potet og urter fra Viken

Kalde retter
Lettrøkt ørret med fennikel- og eplesalat  
Kveite, asparges og ørretrogn
«Djevelegg»
Syltede grønnsaker - padron, småløk og gulrot
«Caprese» - salatost og spekemat fra Tind
Hete reker, ingefær og koriander
Saltbakte beter, chevre og ristede kjerner
Tynnskåret okse, «Béarnaise» og sprø løk
Aioli, oliven og «salsa verde»
Brød og smør
A: hvete, rug, soya, sennep, fisk, melk, skalldyr, egg

Kuvertpris kr 395,-


Tilvalgsmuligheter "Bordet"

Røkt andebryst og rødløkskompott - kr 75,- per person

Tronfjellskinke, 15 gram, kr 45,- per person

100gram Kalix løyrom, rømme og sjalottløk kr 495,- For ca 10 pers

Dusin østers (åpnes selv), sitron og rødvinsvinagrette kr 410,- For ca 10 pers

Tre av våre beste oster, hjemmelaget marmelade og knekkebrød kr 155,- per person

Brownie, peanøtter og salt karamellsaus kr 69,- per person

Minipavlova, vaniljekrem og bær i sesong kr 69,- per person

Hvitsjokolade- og pasjonsfruktpannacotta kr 69,- per person


Gryter - som catering


Tradisjonell lapskaus 

med gris fra Verdal, 
rotgrønnsaker, flatbrød og pisket smør

Kuvertpris kr 175,- 

Beouf Bourgignon

Langtidskokt oksebryst, rotgrønnsaker og sopp i rødvinsaus
Potetpurè med sennep og sitron
Brød og pisket smør 

Kuvertpris kr 275,- 

Vår egen viltgryte

Rotgrønnsaker, potet, sopp og bacon
Rørte tyttebær, brød, flatbrød og smør

Kuvertpris kr 295,-


Leveringsbetingelser catering

Minimum antall for bestilling er 10 personer.
Kunden stiller selv med serveringsbestikk.
Eventuell tilbakelevering av lånt porselen skal gjøres innen 2 dager.
Siste frist for endring i antall personer er 2 dager før avtalt levering.
Reduksjon i antall etter denne dato vil ikke medføre reduksjon i pris.
Prisen inneholder maten opplagt og hentet ved våre lokaler.
Levering og henting av emballasje og eventuelt porselen utføres innenfor Stjørdals kommunegrenser for kr 85,-  pr tur. Kunden må selv holde duker, servietter, glass, tallerkener, bestikk og lignende til bespisning.

________________________________________

Selskapscatering

Prisen på disse menyene inkluderer at maten blir servert av våre kokker hos deg eller ved ditt selskapslokale. 
Se leveringsbetingelser nederst på siden.


3-retters meny - som catering

Forrett
Bakt kveite
Blåskjellsaus med eple, agurk og avruga
Gressløkolje og sprø bygg
Ih: Fisk, bløtdyr, melk, bygg

Hovedrett
Oksefilet fra Trøndelag
Sesongens grønnsaker med syltet løk
Potetpuré med sennep, bakt hvitløk og sitrus
Rødvinsjy
Ih: melk, sennep, sulfitt, selleri

Dessert
Sjokoldemousse på nøttebunn
Solbærkompott
Ih: mandel, egg, melk, hvete

Kuvertpris kr 595,-

4-retters meny - som catering

Forrett
Bakt kveite
Blåskjellsaus med eple, agurk og avruga
Gressløkolje og sprø bygg
Ih: Fisk, bløtdyr, melk, bygg

Mellomrett
Røkt andebryst
Jordskokk-krem og stekt jordskokk  
Andesjy med tyttebær
Ih: melk, selleri

Hovedrett
Oksefilet fra Trønderlag
Sesongens grønnsaker med syltet løk
Potetpuré med sennep, bakt hvitløk og sitrus
Rødvinsjy
Ih: melk, sennep, sulfitt, selleri

Dessert
Sjokoldemousse på nøttebunn
Solbærkompott
Ih: mandel, egg, melk, hvete

Kuvertpris kr 695,- 


5-retters meny - som catering

Forrett
Bakt kveite
Blåskjellsaus med eple, agurk og avruga
Gressløkolje og sprø bygg
Ih: Fisk, bløtdyr, melk, bygg

Mellomrett
Røkt andebryst
Jordskokk-krem og stekt jordskokk  
Andesjy med tyttebær
Ih: melk, selleri

Hovedrett
Oksefilet fra Trønderlag
Sesongens grønnsaker med syltet løk
Potetpuré med sennep, bakt hvitløk og sitrus
Rødvinsjy
Ih: melk, sennep, sulfitt, selleri

Mellomrett
Utvalg oster
Fikenkompott og honningnøtter
knekkebrød

Dessert
Sjokolademousse på nøttebunn

Solbærkompott
Ih: mandel, egg, melk, hvete

Kuvertpris kr 795,-

Leveringsbetingelser selskapscatering

Prisen på disse menyene inkluderer at maten blir servert av våre kokker hos deg eller ved ditt selskapslokale. Ved bestilling under 30 personer tilkommer et service-tillegg på kr 2.500,-
Vi kan også stille med servitører hvis det skulle være ønskelig til kr 250,- pr. stk pr time.
Siste frist for endring i antall personer er 3 dager før avtalt levering. Endringer etter dette vil ikke medføre reduksjon i pris.




Usikker på hva vi kan tilby eller hvilken løsning som passer best for dere?
Vi er svært fleksible, og kommer gjerne med råd og anbefalinger.

Send oss gjerne en e-post på post@hjelseng.no