Feiring av bursdager & andre familietreff

Velkommen til feiring av din/deres store dag hos oss! 

Vi hjelper gjerne å tilrettelegge slik at feiringen skal bli fylt med glede og minneverdige øyeblikk, fremfor strev og hauger med oppvask! Ta turen innom oss i forkant for en innledende og uformell samtale om innhold og ønsker for markeringen.

Generell info

Det tilkommer en leiesum for lokalet som inkluderer klargjøring, servitører, ettervask og samtale i forkant. Det betales i tillegg en kuvertpris for hvite linduker, servietter, dekketøy og enkle blomster.

Menyer

Noen markerer dagen med en lunsj for de nærmeste. Se da vår lunsjmeny. 
Ønskes selskapet på ettermiddag/kveld passer det kanskje med valg fra våre buffémenyerSodd serveres også om ønskelig.

Lik meny velges for alle. Barn mellom 3 og 12 år får halv pris på maten.
Barn under 3 år er gratis. Husk å oppgi barnas alder ved bestilling.

Kakebord

Det er tillatt å ha med egne kaker og tid for levering av disse avtales på forhånd. Kakene leveres ferdige på fat, vi stiller med kakespader. Kakebord dekkes til avtalt tid etter måltidet.

Ved kakebord tilkommer et eget serveringsgebyr per kuvert.

Allergier

Meld inn allergier/spesialkost i god tid slik at vi kan ta hensyn til disse i planleggingen.

Fasiliteter

Wifi, prosjektor/lerret eller 80´ TV-skjerm tilgjengelig i alle rom.

Drikke

Hjelseng Gård har alle rettigheter og et begrenset, men fint utvalg av vin, øl og alkoholfrie, lokale alternativer fra bl.a. Cidergården i Flora, Mikkelhaug på Levanger, samt Røros Bryggeri. Drikke bestilles av servitør ved bordet.

Bestillingsbetingelser

Eksakt antall gjester vil vi gjerne ha én uke i forkant av arrangementet. Avbestillingsfrist er én uke før arrangementsdato. Avbestilling innenfor denne fristen belastes bestiller med 50% av bestillingsgrunnlaget. Reduksjon i antall senere enn 1 døgn før arrangementsdato belastes bestiller med 100% av bestillingsgrunnlaget.

Kjæledyr

Det er ikke anledning å ha med kjæledyr inn i lokalene under selskapet.

Valg av lokale

På gården har vi flere selskapslokaler. Det er helt i orden å legge frem førstevalget sitt, men vi gjør oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å avgjøre plassering ut fra antall gjester og praktiske hensyn.

Send en mail til post@hjelseng.no og be om å få et tilbud på ditt selskap.