Arrangement

"Sommerkveld på Hjelseng" ble første gang arrangert ute på tunet i 2018. En ubetinget suksess som ble gjentatt i 2019. Dette året var dessverre ikke værgudene like samarbeidsvillige slik at vi så oss nødt til å flytte begge konsertene inn i hovedbygningen. Men vi minnes to fantastiske kvelder med helt fulle hus! 

Vårt julemarked ble i 2018 arrangert 15.- og 16.desember. Over 1200 besøkende på de to dagene var overveldende. Det samme også siste helgen før jul i 2019. Vi ser frem til Julemarkedet 2020, som går av stabelen 12. og 13.desember! 

Langøra kaffebrenneri har ved flere anledninger arrangert NM som er relatert til kaffe. Både mesterskap i smaking og brenning er gjennomført med hele kaffeNorge på plass. Videre er også VM i kokekaffe arrangert de 3 siste årene.


Solister i sommerkveld på Hjelseng 2019:  Torstein Fosmo - Henrik Fuglem - Mari Haugen Smistad - Åshild Mundal. Konferansier: Viggo Valle.

 

Operaskolen, tilknyttet Opera Trøndelag, har begge årene deltatt på "Sommerkveld på Hjelseng", noe vi er svært stolte av og glade for! 

Fra julemarkedet 14.- og 15.desember 2019
Spennede julemarked  med juletresalg, sledeturer og salg av gårdens produkter.