Galleri Klara 

Galleriet ble etablert våren 2022 og fikk sitt navn etter en sentral, historisk kvinne på gården. Formålet er å fremme gode kunstopplevelser og være en formidler av landets fremste kunstnere. 

Nettbutikk

I vår nettbutikk galleriklara.no kan du handle eller få inspirasjon til et fysisk besøk i galleriet på gården. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert om nye kunstnere og utstillinger.

Om du har spørsmål, ta kontakt på e-post klara@hjelseng.no eller på mobil 91371491. Vi svarer på henvendelser fortløpende.

Vi ønsker deg velkommen til Galleri Klara og Hjelseng gård - Et møtested for kunst og kultur!

Utstillinger:

Åpningsutstillingen med Kjell Erik Killi-Olsen i spissen ble i 2022 en stor suksess! Killi Olsen er videre representert i vår faste utstilling i 2024 sammen med bl.a. Elisabeth Werp, Frank Brunner, Victoria Berge, Gunn Vottestad, Ståle Gerhardsen, Håkon Bleken, Sverre Bjertnæs, Bjarne Melgaard, Therese Myran, Kristian Finborud, Elling Reitan, Andreas Widerøe Hagen, Ronny Bank, Roy Andreas Dahl og Bjørg Thorhallsdottir m.fl.

Over: Fra sommerens utstilling med våre faste utstillere i hovedbygget.
Utstillingen er åpen ons-, tors-, fre-, lør- og søndag 11:00-16:00.

Ved siden av våre faste utstillere setter vi opp både separatutstillinger og kollektivutstillinger.

Kommende utstillinger i 2024:


Åpningstider 
Galleri og Café

Fast åpningstid i 2024: 

onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag 

11:00-16:00

Om du som del av en gruppe eller som enkeltperson ønsker å besøke oss utenom åpningstidene, er du velkommen til å ta kontakt på mobil 91371491.