Galleri Klara 

Galleriet ble etablert våren 2022 og fikk sitt navn etter en sentral, historisk kvinne på gården. Formålet er å fremme gode kunstopplevelser og være en formidler av landets fremste kunstnere. 

Nettbutikk

I vår nettbutikk galleriklara.no kan du handle eller få inspirasjon til et fysisk besøk i galleriet på gården. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert om nye kunstnere og utstillinger.

Om du har spørsmål, ta kontakt på e-post klara@hjelseng.no eller på mobil 91371491. Vi svarer på henvendelser fortløpende.

Vi ønsker deg velkommen til Galleri Klara og Hjelseng gård - Et møtested for kunst og kultur!

Utstillinger:

Åpningsutstillingen med Kjell Erik Killi-Olsen i spissen ble i 2022 en stor suksess! Killi Olsen er videre representert i vår faste utstilling i 2024 sammen med bl.a. Elisabeth Werp, Frank Brunner, Victoria Berge, Gunn Vottestad, Ståle Gerhardsen, Håkon Bleken, Sverre Bjertnæs, Bjarne Melgaard, Therese Myran, Kristian Finborud, Elling Reitan, Andreas Widerøe Hagen, Ronny Bank, Roy Andreas Dahl og Bjørg Thorhallsdottir m.fl.

 

Over: Fra utstillingen med våre faste utstillere i hovedbygget.
Utstillingen er åpen ons-, tors-, fre-, lør- og søndag 11:00-16:00.

Ved siden av våre faste utstillere setter vi opp både separatutstillinger og kollektivutstillinger.

Sommerutstilling 2024

Lørdag 6.juli 2024 kl 12:00 åpner vi årets sommerutstilling.

Utstillere i år er Mari Follinglo, Halldis Sagmo og Oddvar Lynum

Mari Follinglo

Mari jobber fulltid som billedkunstner i Trondheim. Hun kommer fra Lier i Buskerud og har bodd i Trondheim i 28 år. Kunstneren har utviklet sin egen teknikk og jobber med eggoljetempera, akryl og oljemaling. I de 20 årene hun har malt har hun hatt flere separatutstillinger, kollektivutstillinger, og utsmykkinger rundt i hele landet.
Se hennes malerier i vår nettbutikk galleriklara.no  

Halldis Sagmo

Halldis er utdannet innen søm og vev, som la grunnlaget for egen design av klær. I 1978 startet hun opp med produksjon av klær i bomull og silke på gården Sagmo i Harran. Videre utdanning: Bachelor - KUNST & DESIGN. I perioder tilknyttet ulike skoler med undervisning innen kunstfag. Bildende kunst: Utstillinger i gallerier, kunstforeninger og eget galleri i Skorovatn

Oddvar Lynum
Oddvar Lynum vokste opp på en gård i Skogn. Etter en lang arbeidskarriere  både som teknisk sjef og rådmann har han i mange år vært en del av flere malerfelleskap i Levanger sentrum. Først i Atelier 32 og så i Galleri OKAI hvor han er i dag. 

Oddvar har hatt mange separatutstillinger, og vært representert i flere gallerier.


Åpningstider 
Galleri og Café

Fast åpningstid i 2024: 

onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag 

11:00-16:00

Om du som del av en gruppe eller som enkeltperson ønsker å besøke oss utenom åpningstidene, er du velkommen til å ta kontakt på mobil 91371491.