Galleri Klara 

Galleriet ble etablert våren 2022 og fikk sitt navn etter en sentral, historisk kvinne på gården. Formålet er å fremme gode kunstopplevelser og være en formidler av landets fremste kunstnere. 

Åpningsutstillingen med Kjell Erik Killi-Olsen i spissen ble en stor suksess! Han er videre representert i galleriet sammen med bl.a. Elisabeth Werp, Frank Brunner, Gunn Vottestad, Ståle Gerhardsen, Håkon Bleken, Sverre Bjertnæs, Bjarne Melgaard, Therese Myran, Kristian Finborud, Elling Reitan, Andreas Widerøe Hagen, Roy Andreas Dahl og Bjørg Thorhallsdottir m.fl.

Nettbutikk

I vår nettbutikk galleriklara.no kan du handle eller få inspirasjon til et fysisk besøk i galleriet på gården. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert om nye kunstnere og utstillinger.

Om du har spørsmål, ta kontakt på e-post klara@hjelseng.no eller på mobil 91371491. Vi svarer på henvendelser fortløpende.

Vi ønsker deg velkommen til Galleri Klara og Hjelseng gård - Et møtested for kunst og kultur!

Utstillinger:

Åpningstider 
Galleri og Café

Fast åpningstid fra 13.april og ut sommeren: onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag 11:00-16:00

Under utstillingen hvor vi i april samarbeider med Stjørdal kunstforening
er cafe og utstilling åpen 11:00-16:00 tirsdager, onsdager, fredager, lørdager og søndager. Torsdager 15:00-19:00. Mandager stengt.

Om du som del av en gruppe eller som enkeltperson ønsker å besøke oss utenom åpningstidene, er du velkommen til å ta kontakt på mobil 91371491.