Galleri Klara 

Galleriet ble etablert våren 2022 og fikk sitt navn etter en sentral, historisk kvinne på gården. Formålet er å fremme gode kunstopplevelser og være en formidler av landets fremste kunstnere. 

Åpningsutstillingen med Kjell Erik Killi-Olsen i spissen ble en stor suksess! Han er videre representert i galleriet sammen med bl.a. Elisabeth Werp, Frank Brunner, Gunn Vottestad, Ståle Gerhardsen, Håkon Bleken, Sverre Bjertnæs, Bjarne Melgaard, Therese Myran, Kristian Finborud, Elling Reitan, Andreas Widerøe Hagen, Roy Andreas Dahl og Bjørg Thorhallsdottir m.fl.

Nettbutikk

I vår nettbutikk galleriklara.no kan du handle eller få inspirasjon til et fysisk besøk i galleriet på gården. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert om nye kunstnere og utstillinger.

Om du har spørsmål, ta kontakt på e-post klara@hjelseng.no eller på mobil 91371491. Vi svarer på henvendelser fortløpende.

Vi ønsker deg velkommen til Galleri Klara og Hjelseng gård - Et møtested for kunst og kultur!

Åpningstider vinteren 2024
Galleri og Café

Søndager: kl.12:00-16:00

Om du som del av en gruppe eller som enkeltperson ønsker å besøke oss utenom åpningstidene, er du velkommen til å ta kontakt på mobil 91371491.