Middag på Hjelseng

Vi tilbyr middagsservering  i forbindelse med feiring av merkedager eller i tilknytning til møtevirksomhet. Som merkedager regnes bursdager, konfirmasjon, dåp/navnedag, jubileer eller andre markeringer, samt minnestund. Send oss en mail til post@hjelseng.no og be om tilbud.

Gårdens tapasbord

Varmt

Honningglasert svinenakke fra Trøndelag
med bakte rotgrønnsaker
Kyllingklubber
Urtebakte poteter med mojo

Kaldt

Bakt ørret med dillkrem, agurk og sitron
Spekemat fra fjærn og nær
Hjemmelaget potetsalat
Lefserull med skinke, kremost, og salat
Tomatsalat med salatost, oliven og basilikum
Snille djevelegg med sennep, løk og chili
Frisk, grønn salat med sennepsvinaigrette
Aioli, brød og smør

Gårdens buffe

Varmt

Honningglasert svinenakke fra Trøndelag
med bakte rotgrønnsaker
Grilla kyllinglår-filet med bbq-saus
Urtebakte poteter med mojo

Kaldt

Bakt ørret med dillkrem, agurk og sitron
Langtidsstekt kalvefilet, med tomat og basilikum
Spekemat fra fjærn og nær
Hjemmelaget potetsalat
Tomatsalat med salatost, oliven og basilikum
Snille djevelegg med sennep, løk og chili
Salte agurker med rødløk og rømme
Frisk, grønn salat med sennepsvinaigrette
Utvalg oster med druer, kjeks og kompott
Aioli, brød og smør

Sodd

Festsodd fra Trøndelag
Soddet serveres to ganger med potet og gulrot

Dessert  

Tjukkmelkspannacotta med bær

Sjokolademousse

Softis (april-oktober)


Drikke

Hjelseng Gård har alle rettigheter og et begrenset, men fint utvalg av vin, øl og alkoholfrie, lokale alternativer fra bl.a. Cidergården i Flora, Mikkelhaug på Levanger, samt Røros Bryggeri. Drikke bestilles av servitør ved bordet.