Feiring av barnedåp / navnedag på Hjelseng

Dåpsdagen eller navnefesten er den første av en rekke store merkedager i livet, og en dag som er hyggelig å markere med familie og venner. Gjerne ta en tur innom oss i forkant, vi er behjelpelige med å tilrettelegge slik at selskapet blir slik dere ønsker.

Generell info

Det tilkommer en leiesum for lokalet som begrenses til 5 timer den aktuelle dagen. Samtidig inkluderer den klargjøring av lokalet, servitører, ettervask og 1 time pynting i forkant. Om ledig, avtales tidspunkt for pynting kvelden før, ellers på morgenen samme dag. Tidsbruk utover disse tilsammen 5 timene belastes med en sum per time.

Det betales i tillegg en kuvertpris for dekketøy og hvite linduker, mens våre nøytrale servietter, lys og blomster er et valgfritt tillegg. Pynten kan dere hvis ønskelig dermed være med å prege selv, men denne begrenses til hovedbord og gavebord. Det er ikke tillatt med konfetti, ballonger med konfetti-fyll eller pynt som må henges på vegger.

Menyer

En oversikt på våre ulike menyer finner du herLik meny velges for alle. Barn mellom 3 og 12 år får halv pris på maten. Barn under 3 år er gratis. Husk å oppgi barnas alder ved bestilling.

Kakebord

Det er tillatt å ha med egne kaker og tid for levering av disse avtales på forhånd. Kakene leveres ferdige på fat, vi stiller med kakespader. Kakebord dekkes til avtalt tid etter måltidet.

Ved kakebord tilkommer et eget serveringsgebyr per kuvert.

Allergier

Meld inn allergier/spesialkost i god tid slik at vi kan ta hensyn til disse i planleggingen.

Fasiliteter

Wifi, prosjektor/lerret eller 80´ TV-skjerm tilgjengelig i alle rom.

Bestillingsbetingelser

Eksakt antall gjester vil vi gjerne ha én uke i forkant av arrangementet. Avbestillingsfrist er én uke før arrangementsdato. Avbestilling innenfor denne fristen belastes bestiller med 50% av bestillingsgrunnlaget. Reduksjon i antall senere enn 1 døgn før arrangementsdato belastes bestiller med 100% av bestillingsgrunnlaget.

Kjæledyr

Det er ikke anledning å ha med kjæledyr inn i lokalene under selskapet.

Valg av lokale

På gården har vi flere egnede selskapslokaler. Det er helt i orden å legge frem førstevalget sitt, men vi gjør oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å avgjøre plassering ut fra antall gjester og praktiske hensyn.


Be om å få tilsendt tilbud for ditt selskap til post@hjelseng.no