Aktiviteter

Aktiviteter på Hjelseng.

Konkurranse, teambuilding, underholdning

Etter lange dager med møter, foredrag og samlinger er det godt å få rørt seg litt, gjøre noe helt annet, le sammen og oppleve mestring på et litt annet plan. Og kanskje mer enn noen gang forstår vi verdien av fysisk tilstedeværelse og samhandling.
Teambuilding skaper følelsen av tilhørighet og fremmer engasjement og positiv kommunikasjon.

«Korslaget»

- kan være med å bidra til nettopp dette.
Her deles deltakerne opp i 2 eller flere mindre grupper for å øke involvering og engasjement. Aktiviteten styres av to eller flere svært rutinerte musikere som stiller med lydanlegg, singback og sangtekst til alle.
Hver gruppe vil også få utlevert en sang de skal innstudere, sammen med en kasse passende rekvisitter som for eks. parykker, hatter, briller og den slags. Sangen instrueres til gruppen av instruktør og veiledende mentor. Her gis det rom for impulsivitet og moro som ikke nødvendigvis er planlagt på forhånd!

Sekvensen har en varighet på ca 60 minutter. Deretter skal hver gruppe fremføre sin sang, tolkning og koreografi til resten av deltakerne, under middagen.
Gjør deg klar til teambuilding med latter, høy puls og en stemning som står i taket!

Otr & Pjotr

Uformelle konkurranser og sosiale aktiviteter som bidrar til økt samhørighet og engasjement. Otr & Pjotr har lang fartstid som teambuilding-team, og tilpasser etter gruppe, vær og årstid. De ønsker derfor tilbakemelding på om det er konkurranser, teambuilding eller rett og slett underholdning som ønskes.
Varighet 1-2 timer, - alt etter hva som er ønskelig.

Musikk-Quiz med Viggo Valle

Konseptet bygger blant annet på spørsmål om musikalske faktakunnskaper og gjenkjenning av melodier. Men, Viggo liker også å skreddersy sine spørsmål og oppgaver. En liten prat med oppdragsgiver vil derfor være aktuelt.

Besøk i Galleri Klara

Et bredt utvalg av våre beste kunstner er representert i galleriet på gården.
Omvisning med evt aperitif.  Varighet tilpasses etter ønske.

Golf

Øvre del av Stjørdal Golfklubbs 18-hullsbane ligger på areal tilhørende Hjelseng Gård. Vi tilbyr derfor introduksjon til golf med innleid instruktør, hvor vi stiller med utstyr og ubegrenset antall baller.
Det meste av aktiviteten vil foregå på overbygd driving range.
NB! Sesongen avsluttes 20.oktober.
Hva med en møtepakke inkl lunsj og greenfee ??

Ta kontakt via  post@hjelseng.no

Gårdsmuseet på Hjelseng

På Hjelseng har tidligere generasjoner vært opptatt av å ta vare på gamle ting og historiene rundt disse. I dag er ca 2000 gjenstander fra gården og familien registrert og mye er vist i utstillinger rundt i hovedbygget.
Omvisning med informasjon om historien og dagens drift. Om ønskelig, legges det inn servering av aperitif på runden.
Varighet ca 45 minutter.
Merk! Vi legger inn et lite forbehold mot annen aktivitet i bygget.

Kahoot / fremvisning

Vi har projektor og lerret, og det gir jo muligheter for både fremvisning og for eks deres egen kahoot.

Spasertur i marka

Foruten det som er nevnt, har vi fine turområder i nærmiljøet hvis man ønsker å legge inn en liten spasertur i dagen for å lufte seg. Kanskje også med lunsj/kaffe i det fri ??