Kurs & konferanse

Få ny inspirasjon i spennende omgivelser

På Hjelseng tilbyr vi en unik møtedag som kombinerer arbeid, ro og inspirasjon på magisk vis. Omgitt av frodige enger og idyllisk landskap er Hjelseng stedet hvor kreativitet og produktivitet blomstrer. Gårdens plassering ved inngangen til «bymarka» innviterer gjerne til en luftetur med litt tankerefleksjon - fantastisk for nettverksbygging med likesinnede!

Dagmøte

Våre møterom er lyse og trivelige, og er utstyrt med wifi, skjerm og ev. flip-over/whiteboard. Dagmøtepakken inneholder kaffe og bakst ved ankomst om morgenen, 2 retters lunsj samt en forfriskning om ettermiddagen. Kaffe, te, mineralvan, isvann og nøtter er tilgjengelig på møterommet gjennom dagen.

Om dere ønsker å avslutte møtedagen med et godt måltid, kan vi tilby Gårdens Buffé bestående av både noen varme og kalde retter med lokalt tilsnitt.

Klokkeslett for lunsj, og ev. middag, avtaler vi i forkant, alt etter hva som passer dere best. Om det er allergier i gruppen er det fint om vi får denne informasjonen noen dager i forveien for å ivareta gjestenes behov på best mulig måte.


Transport

Hjelseng Gård ligger sentralt plassert med kun kort vei fra hoteller i Stjørdal og Trondheim. Vi er godt kjent med hvilke transportmuligheter som finnes, noe vi gjerne bestiller, formidler eller deler med dere.

Send oss en mail til post@hjelseng.no og skriv hvilke tanker og ønsker du har for besøket, så imøtekommer vi med et tilbud.

Aktiviteter

Konkurranse, teambuilding, underholdning

Etter lange dager med møter, foredrag og samlinger er det godt å få rørt seg litt, gjøre noe helt annet, le sammen og oppleve mestring på et litt annet plan. Teambuilding skaper følelsen av tilhørighet og fremmer engasjement og positiv kommunikasjon. 

Se en oversikt over våre aktiviteter

Utsikten 

På Utsikten er det er det høyt under taket, luftig og som navnet sier - en fantastisk utsikt. Lokalet er utmerket for møter med opp mot 35 deltagere - avhengig av hvilket oppsett som ønskes.

Fra møterommet Utsikten.

Utsikten med konferanseoppsett for 28 deltagere.

Biblioteket

Lunt møterom med plass til 22 deltagere i styreoppsett.

Biblioteket med styreoppsett for 22 deltagere.