Private 

Firma og private lag ønskes velkommen til en kveld med spennende mat og kulturelt påfyll her på Hjelseng Gård. Vi er fleksible og prøver i det lengste å skreddersy tilbudet til en hver anledning med mat, aktiviteter og kulturelle innslag.
Et omfattende nettverk av aktører som utøver innen det kunstneriske feltet gjør at vi skulle kunne treffe de ønsker dere ev. måtte ha.

Kanskje kan samlingen/middagen også knyttes opp mot en aktivitet med hyggelig konkurranse, latter og mestring ?
Se en oversikt over våre aktiviteter

Vi tilbyr ulike alternativer for aperitiff, både hva som skjenkes i glasset og hvor det skjenkes.  Vi tar gjerne en omvisning kombinert med aperitif i hovedbygget eller kanskje i Galleri Klara i forkant av måltidet.

Hjelseng Gård har alle rettigheter, baren er åpen til kl.0100.

Meny

Se vår selskapsmeny og vår buffémeny

Sommerfest 

Skal du arrangere sommerfest? 

Se vår grillmeny

Hva er inkludert?
Kuvertprisen inkluderer husleie, servitører, duker, borddekking med lys og enkel blomsterpynting, mat og kaffe. Øvrig drikke avregnes etter forbruk.

Generell info
Lik meny velges for alle. Allergier og spesialkost tar vi selvfølgelig hensyn til.
Disse meldes inn god tid i forveien slik at vi kan ta hensyn til disse i planleggingen.

For grupper som ønsker å ha med kaker selv, påbeløper et serveringsgebyr på kr 60,- pr kuvert.

Transport 

Hjelseng Gård ligger sentralt plassert med kun kort vei fra hoteller i Stjørdal og Trondheim. Vi er godt kjent med hvilke transportmuligheter som finnes, noe vi gjerne bestiller, formidler eller deler med dere.

Send oss en mail til post@hjelseng.no og skriv hvilke tanker og ønsker du har for besøket, så imøtekommer vi med et tilbud.